BLOGG: Camillas hundrehab

På tisdags kvällens träning kände jag att något var fel med Ztorm. Jag blev såklart orolig. När vi tränade krypet, märke jag att han avlastade sin högra sida. Symtomen var de samma som när han halkat och brakade rakt in i ett hopphinder vintern 2011.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag började ringa och försökte få tag på Camilla på Camillas hundrehab. Hon hjälpte Ztorm förra gången han var skadad. Klockan var rätt mycket. Så chansen att Camilla skulle svara var liten. Men jag tog en chans. Jag talade in på hennes röstbrevlådor.

Redan nästa morgon hörde hon av sig. Hon gav oss en akuttid. Ztorm verkade inte ha ont. Men han hade svårt att vika in höger bakben under sig i krypet. Vi kom ner till Camilla i god tid. Det är trevligt att sitta och prata med henne och hennes patienter, och dricka lite kaffe. Hon undersökte Ztorm. och kunde ganska snart konstatera att det var en sträckning.

Det som spökade var en muskel som har sina fästpunkter på insidan av bäckenbenet och sträcker sig upp på ryggen. Ztorm reagerade kraftfullt när hon kände och klämde på honom. Men hon lugnade ner mig och sade att detta var inga problem. Det kördes lite massage och laser på Ztorm. Redan på kvällen tyckte jag mig se att han fick in benet bättre under sig när han låg. Kanske en inbillning? Vi ska på återbesök på lördag. På kvällen var jag nere på klubben. Annika Jönsson skulle testa och kommendera igenom lydnadsklass 3. Det gick riktigt bra. Annika lämnar inget åt slumpen. Hon vill ha full koll till lydnadstävlingen 1 maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.