BLOGG: En dag på klubben

I morse när jag kollade mina sms på mobilen. Såg jag att en träningskompis skulle ner till klubben i Höör för att träna. Problemet att jag hade kudden kvar i ansiktet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så det fick bli en rekord snabb påklädning. In i bilen som en oljad blixt, och plattan i mattan. Från att jag läst mina sms, till att jag stod och kommenderade lydnad gick det max 20 minuter.

Ingen perfekt start på dagen. Men min kompis ska ut och tävla inom kort. Och jag hade lovat att ställa upp om hon ville ha min hjälp. Det blev en riktigt trevlig dag. Med lite kaffe innanför västen gjorde underverk. Efter att vi blev klara, åkte jag och Ztorm hem och käkade frukost. klockan hade hunnit bli 14,00.

Jag hade tänkt att jag skulle stanna kvar och träna med Ztorm. Men magen skrek av hunger så det fanns inte så mycket att välja på. Även Ztorm behövde få lite näring i sig. Senare på eftermiddagen återvände vi till klubben för att köra igenom några moment.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som jag och Ztorm ägnade mest tiden till var framåtsändandet, metall apporteringen och hoppet. När vi kände oss färdiga med dagens övningar gick vi en ordentlig promenad nere i Höör.

Jag tänkte stanna kvar och fotografera på Eva-lenas och Mickael Bonders valpkurs. Jag fick en hel del fina bilder på dessa små och söta individer. Imorgon ska jag träffa lite folk på förmiddagen. Det står lydnad på programmet.

Vi kommer att ägna oss åt finlir och detaljer. Senare ska jag försöka med att få in lite spårträning på Revinge. Det suger i spårtarmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.