BLOGG: Tävlingssektorn TS

Igår kväll innan vårt TS möte körde jag ner tidigare och körde igenom hela elitprogrammet med kommendering. Jag kan bara konstatera att vi börjar närma oss tävlings form. Här finns såklart alltid saker att slipa på. Men helheten börjar sitta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hade bett mina klubbkompisar som erbjudit sig att hjälpa till på våra spårtävlingar till helgen att komma ner för att vi skulle träffas och prata ihop oss inför helgen.

Allt är planerat och klart, (som Sickan i jönsson ligan brukar säga). Nu har vi bara ett litet problem. Det är snön som fortfarande ligger i våra spårmarker. Jag har varit ute nu på morgonen och kollat upp samtliga område där spåren ska läggas. Tyvärr ser det inte bra ut. Det är fortfarande helt snötäckt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hoppas på att det börjar tina rejält idag och i morgon. Imorgon kväll fattas beslutet om det går att genomföra tävlingarna. Vi fortsätter precis som planerat ända in i kaklet, tills vi vet hur det blir.

På eftermiddagen idag ska jag ut med några nya spårläggare. Då får jag ny input på hur det ser ut.

Ikväll är det styrelse möte på klubben. Vi kommer nog prata en del om snö på detta möte, kan jag tänka mig? Bilderna i detta inlägg är ifrån dagens datum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.