BLOGG: Möte om hemsidan

Igår hade klubben kallat till möte om hemsidan och dess funktioner. Tanken är att man i framtiden ska kunna boka mark för sin träning direkt på hemsidan. Till en början kommer vi fortfarande ha kvar det gamla boknings systemet. Men detta kommer att fasas ut succesivt till sommaren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Höstens bokningar av mark och stugan kommer att finnas på hemsidan. Samtliga gruppansvariga kommer få inloggnings uppgifter så att de kan gå in och boka. själva bokningsschemat kommer att vara synligt för alla i hela världen.

Katarina och Nick som sköter sidan idag, gav oss en rejäl och lärorik kväll. Det kan nog bli riktigt bra med detta boknings system när det är i full gång.

Innan mötet så åkte jag och Ztorm ner och passade på att köra ett lydnadspass. Vi tränade framåtsändandet och fria följet. Framåtsändandet gick riktigt bra. Nu var här inga yttre störningar överhuvudtaget.

Vi hade hela appellplanen för oss själva till en början. Redan första skicket gick ut över det normala. Vi ställde upp för den inledande fotmarschen. Han gick som ett litet ljus, när jag kommenderade framåt exloderade han upp i galopp. Två meter innan mina fyra koner tvärnitade han och började gå i normal gångtakt. Han bibehöll en fin kontakt bakåt hela tiden och låg på cirka tolv till tretton meter framför mig hela tiden. När jag kallade in så kom han som ett skott. Jag mötte upp med en godissak i handen och klickade ut honom. Och överöste honom med mycket beröm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi samlade ihop oss, och körde åt andra hållet. Även denna sträcka blev klockren. Jag mötte som vanligt upp med en godisak, men fortsatte momentet till slutet. Sedan blev det upp och lek. Jag var riktigt stolt över Ztorm.

 Det är dessa ögonblick man vill samla på, när allt stämmer och hunden ligger helt rätt i funktionerna. På fria följet blev det mesta av tiden lagt på steg förflyttningar. Även dessa gick riktigt bra. Det kändes som om att fronten låg helt rätt.

 Sedan dök den ena efter den andra upp på klubben för att träna. Då gick jag in i klubbhuset och bokade upp en massa mark för sökträning på vårkanten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.