BLOGG: Hund idioter

Ikväll ska gruppen samlas och träna lydnad och skydd. Det är fantastiskt att folket kan tänka sig att träna en fredagskväll. På lydnaden tänkte jag träna en del metall apportering. Jag tänker hålla mitt lydnadspass relativt kort ikväll.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men däremot kommer vi traggla transporter i ärm och munkorg på skyddspasset. Imorgonbitti ska gänget ut och träna sök i Fulltofta. Det var ett tag sedan det blev sökträning med reda. Mina tankar går åt att köra träffar hela tiden.

Där figuranterna flyttar framåt i rutan. Det ska bli intressant att se hur Ztorm agerar i morgon. Men hur somhelst ska det bli riktigt roligt!

Hoppas bara att vädret är någorlunda skonsamt mot oss. SMHI har varnat för dåligt väder. Men som tur är brukar de aldrig ha rätt. Det bästa är bara åka ut och konstatera att det blev ett väder idag också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.