BLOGG: En månad kvar

Det är drygt en månad kvar till att vi ska ha två spårtävlingar i Höör. Först ut är det högreklass spår på lördagen den sjätte april. Dagen efter kör vi lägreklass spår. Planeringen för dessa två tävlingar är fullt igång. Tove Strutz ska uppdatera sin auktorisation som tävlingsledare i brukset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så jag får en lugn dag förhoppningsvis. Jag ska gå med och vara behjälplig mot förmodan. Vi har nästan klart med alla spårläggare. Vi väntar besked från någon fortfarande. Vår förhoppning är att varje spårläggare bara ska behöva trampa ett spår, och vara mottagare på detta.

Igår sågades pinnarna till spåret upp i reglements enliga längder. Ohyvlvad furu. Så det blev att antikbehandla pinnarna. Annars hade risken varit stor att förarna sett pinnarna långt innan hunden kommit fram till dessa. Nu ligger de på min uteplats och gonar till sig. Det sista får väder och vind göra med dem.

Nu ska jag åka iväg och spåra med Ztorm. Idag tänkte jag krångla till spåret för honom. Dessutom tänkte jag träna några upptag. Det var ett tag sedan detta blev gjort. De få spår vi fått till i år, har alltid varit med påsläpps punkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.