BLOGG: Planering

Sitter som bäst och funderar på dagens övningar. Sist vi körde transporter, var jag inte nöjd. Jag har lite tankar på dagens träningspass. Hur vi ska få till dessa tio mässigt. Som ni förstår kommer Ztorm och jag jobba en hel del med transporter idag. Det är kanske inte så konstigt att dessa inte är på topp just nu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hoppas att förra passet var en engångs företelse. Men den som lever få se helt enkelt. Varken ärm eller korg transporten var något att skriva hem om.

Jag kommer att backa och köra en massa grunder under dagens pass. På lydnaden kommer vi att rulla på som vanligt. Där handlar det mest om att hålla momenten up to date.

Även om det blir lite putsande även här. Nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan bär det av till ridhuset och ett förhoppningsvis ett riktigt bra träningspass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.