BLOGG: Årsmöte

Jag har nyss kommit hem från klubben. Det har varit årsmöte. Vi var ungefär tjugofem personer som dök upp. De olika sektorernas verksamhetsrapporter presenterades en efter en. På det stora hela var det riktigt bra.

Men en sak var lite oroande. Det är att kurs verksamheten inte är så flitigt anlitad. Vad detta beror på, kan man bara spekulera i. Är det den allmäna ekonomin ute i samhället. eller är det något annat? Detta är något som man får titta vidare på. Det kom en hel del förslag till hur klubben skulle kunna bli mer intressant för en bredare allmänhet.

Jag tror personligen att vi måste bli mer synliga, och genomföra kurser som appellerar till dagens hundägare. Det är en intressant tid vi har framför oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Personligen blev jag invald i styrelsen. Det är med en viss stolthet och glädje som jag tackade ja till detta förtroende uppdrag. Jag hoppas att jag kan vara en god representant för klubbens medlemmar, och göra ett bra jobb i klubbens namn.

Jag fortsätter som vanligt att vara skydds ansvarig. Jag tar över som sammankallande i tävlingsektorn efter Peter Dahlgren. Som har har dragit det tunga lasset i denna sektor i många år. Och med den äran!

Jag fick även äran att representera klubben i distriktet ihop med vår nya ordförande Mikael Bonder.

Kvällen avslutades med att våra duktiga tävlingsekipage Katarina, Rebecka och Carina  premierades. Det korades klubbmästare i agility, lydnad och bruks. Grattis till er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.