BLOGG: Sondera grannskapet

Nu har stormen bedarrat. Det friskade i rejält i går kväll/natt. När jag och Ztorm gick vår morgonrunda, kunde vi konstatera att vinden ställt till med en hel del. En bit i från mig hade taket på en makinhall flugit iväg. På grannens hus hade vindskivor och parabolantennen åkt all världens väg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En bit ner på gatan, hade ett träd lagt sig över en personbil som stod parkerad. Jag personligen klarade mig från några obehagliga överraskningar.

På eftermiddagen åkte jag och Ztorm ut i skogen, för att ta en promenad. Även här hade vinden gått rätt hårt åt träden. Det var många träd som knäckts, eller ramlat.

Vi skulle åkt på Julbord i går. Vi ställde in detta. Det var nog tur. Ny datum är bestämd. Det blåser fortfarande en hel del. Det är snorkallt utomhus.

Så eftermiddagen/kvällen kommer att tillbringas framför teven. I morgon ska vi ha en träff med de blivande tävlingsledarna, för lydnadsklasserna. Det kommer dit en del elit-ekipage. Kursarna har fått läxa till imorgon. De ska göra ett komplett tävlingsupplägg. Med allt som detta för med sig. Inklusive kommendering.

Det ska bli roligt att se hur de löser uppgiften. De har ritat varsin elitbana. Vi kommer att dra en ur mängden, som kommer bli dagens tävlingsarena. Denna bana får sedan samtliga kursare använda sig av under dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.