BLOGG: Strömmen är tillbaka

Det sista 1 1/2 dygnet har det varit strömlöst hemma hos mig. Stormen ”Simone” gjorde sitt jobb. Nu är äntligen strömmen tillbaka. Jag hade förberett mig väl inför stormen. Så det gick ingen nöd på mig och Ztorm. Men det är fantastiskt vad man är beroende av el. Det märker man först när den är borta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min kommunikation med omvärlden var borta. Även telefoner och mobiler var utslagna. Vi skulle ha ett budgetmöte i bruks & lydnadsgruppen på tisdagskvällen.

Jag visste inte om detta var inställt. Så jag gav mig iväg emot Tollarp, på vinst eller förlust. Vi skulle hålla mötet hemma hos Anna-Kerstin Svensson.

Det var helt mörklagt till cirka 3-4 kilometer innan Tollarp. Så jag började tvivla på att det skulle bli något möte. Tillslut hamnade jag på adressen.

Till min stora glädje såg jag att det lös i fönstren. Vi kunde hålla vårt möte som planerat. Idag ska jag först ut och spåra på eftermiddagen. Sedan är det appellspårkursen som står på programmet. Jag är själv med gruppen ikväll. Micke med familj befinner sig i Turkiet. Han har flytt landet. Han fyller 50-år idag!!! Grattis Micke! hipp,hipp , hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.