BLOGG: Spår & Uppletande

Jag har suttit och funderat lite på att sticka ut och spåra, och köra uppletade med Ztorm. Men jag känner mig slö, slapp och likgiltlig. Det blir förmodligen en lugn och fin dag för oss. Däremot var det bättre tryck i mig igår. Jag anlyserade vårt lydnadspass som vi körde igår eftermiddag. Jag var, och är fortfarande mycket nöjd med vår prestation under passet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har jag fått fler förfrågningar om att vara tävlingsledare på andra klubbar i distriktet. Det är Skanör/falsterbo Bk som ska ha sin traditionsfyllda ” Silla lydnad ” den 25/5. Dessutom är det en ny tävlingsledare som ska auktoriseras denna dag. Jag blev tillfrågad om jag ville agera mentor för denna. Vilket jag har tackat ja till.

Igår blev jag tillfrågad av Burlövs Bk om jag kunde tänka mig att vara Tävlingledare där den 1/5. Även denna tävling har jag tackat ja till. Mars, april och maj blir tuffa. Det är många tävlingar. som ska planeras, organiseras och genomföras.

Dessutom har jag några egna tävlingar med Ztorm som ska genomföras. Och förhoppningsvis får jag göra mitt praktiska prov för A-tävlingsledare, under våren. Jag var inne i distriktskatalogen och tittade här om dagen. Om det står rätt där, blir jag i sådana fall den sjunde i distriktet med A-behörigheten bland tävlingsledarna. Jag trodde det var fler?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.