BLOGG: Ett litet pass

I kväll hade vi planeringsmöte angående tävlingarna för innevarande år. Vi kom fram till vem som skulle vara tävlingsledare på våra spårtävlingar i april. Samt vem som skulle agera tävlingsledare i de olika lydnadsklasserna i maj. Det är en hel del som måste fixas nu. Som ny i klubben har jag inte lärt känna alla ännu.

Så jag tänkte sätta mig ner och ta kontakt med de spårläggare och andra funktionärer som hjälpt till tidigare på tävlingar. Förhoppningen är att de vill fortsätta att hjälpa till på tävlingarna även framöver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innan mötet hann jag med att köra ett lydnadspass med Ztorm. Det var inte helt lätt att gå i snön. Men vi till det rätt så bra tycker jag. Jag började med ett fritt följ. Där jag kände att Ztorm var med på ett riktigt fint sätt.

Han verkade inte ha några större problem att ta sig fram graciöst genom snön. Vi körde även en inkallning med ställande och läggande. Det var lite svårt att se.

Men jag fick uppfattningen att han stannade snabbt och lade sig snabbt. Det är bättre att någon som står på sidan om tittar på detta.

Vi gjorde några framåtsändande. Och till min stora glädje gick han riktigt bra! Vi avslutade passet med lite kryp, trots snömängden. Vi hade som vanligt riktigt roligt. Det är roligt att träna ihop med Ztorm. Han gör alltid sitt bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.