I huvudet på en hund

Amerikanarna är galna i s k ”infographics” – dvs grafiska sammanställningar baserade på grova sammanfattningar inom olika områden. En viktig funktion fyller alla dessa infographics i alla fall – Folk gillar dem och tar lättare till sig budskapet, vilket är betydligt bättre än olästa forskningsartiklar!

På sajten pinterest.com sker dagligen ett omfattande informationsutbyte över hela jordklotet. Där hittade jag idag denna grafik över hur hundar, fysiologi, beteende, träning baserat på hur hundens hjärna fungerar, stimuli, motivation etc. Som sagt: väldigt grovt förenklat, men kanske användbart ändå. Eller?

Bilden kommer från webbsidan: http://www.thedogtrainingsecret.com. Du kan ladda ner bilden direkt som PDF genom att klicka på bilden här:

 

/Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.