BLOGG: Planering

Jag sitter och funderar lite över kvällens träningspass. Jag vill få till ett så bra pass som möjligt. Och jag tänkte att jag skulle köra lite munkorgsövningar med Ztorm. Vi kommer nog köra rena grundövningar i sele och lina. Lägga polletter på utbackningen efter stöten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ibland kan Ztorm vara lite seg att backa ut tillräckligt, för att få en riktigt bra andra och tredje stöt. Han tenderar att komma för närma figuranten. Vi kommer nog börja med transporter i ärm ikväll.

Sist var jag relativt nöjd med dessa. Men jag skulle vilja ha en annan känsla under momentet. Ztorm är väldigt fokuserad på figuranten under transporten, vilket jag är väldigt nöjd med. Men i bland kan detta gå ut över våran kommunikation. Jag skulle vilja behålla koncentration som den är, men att han följer mig något bättre.

Själva positionen är riktigt bra. Han avvärjer överfallet rejält, och släpper sitt bett hyperfint. Och kommer in till sidan. Det kan tyckas vara petitesser. Men jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara själva känslan som infinner sig, i och med transporten tar sin början. kommunikationen känns lite som att man sitter uppkopplad emot internet, allt fungerar. Men något segt.

Man funderar på om det är själva datamaskinen som är långsam, eller är det uppkopplingen? Jag har kört väldigt mycket belöningar hos mig. Nästan helt uteslutande belöning bakåt. Det är väldigt sällan vi kör hela momentet. Men ändå är dragningen framåt inte i paritet med mig. Förhoppningsvis hinner vi med lite lydnad ikväll också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.