VÄLKOMMEN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdag har Ztorm och jag varit ute i snön och kört lite uppletande. Jag trampade bara själva rutan. Men vallade inte av denna. Jag slängde in sex stycken föremål i rutan. Jag gick och hämtade Ztorm i bilen. Och gjorde mina normala förberedelser. Tjänstetecknet åkte på. Vi ställde upp vi basen på rutan.

På första skicket tog han hela rundan som jag hade markerat när jag trampade ut storleken på rutan. Såklart blev inget föremål upphittat. Jag kallade in honom, och ställde mig mitt på basen och skickade på nytt. Då såg det genast lite mer strukturerat ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGanska snart kom Ztorm in med första föremålet. Här var i och för sig en hel del tugg på detta. Han var lite väl laddad. På andra föremålet var det lite mindre tugg.

Idag hade vi tugg på samtliga föremål, även om det blev lite bättre ju längre vi höll på. Men vi hade iallafall roligt. Jag kommer att träna lite hemma i bostaden under kvällen. Och då bara att hålla föremålen stilla i munnen.

Imorgon ska vi åka till Hörby och träna med gruppen i ridhuset. Jag kommer lägga största delen på ärmtransporter och ordning och reda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.